vy_utanför_roda_sten_konsthall

FÖR MEDLEMMAR

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter och medlemsresor

Röda Sten Kulturförening driver Röda Sten Konsthall och ansvarar för verksamheten och husets utveckling. Röda Sten Kulturförening är en ideell förening där alla som vill kan bli medlemmar.

Som medlem i Röda Sten Kulturförening stödjer du inte bara verksamheten i huset, du kan även delta i medlemsaktiviteter och mingel, workshops i konstnärliga tekniker och medlemsresor. Du får även fina erbjudanden från andra kulturinstitutioner i Göteborg.  
Läs mer om hur du blir medlem

 

Årsredovisning 2016

Röda Sten Kulturförening - Årsredovisning 2016 (PDF)

 

Medlemsutskottet

Medlemsutskottet arbetar med att planera och genomföra resor, workshops och andra aktiviteter för Röda Sten Kulturförenings medlemmar.

Medlemsutskottet består idag av Monica Mazzitelli, Benny Farsäter och Petrina Vasileiou.
Vill du vara med? Kontakta Björn Westerlund  bw@rodastenkonsthall.se för mer information.

 

Medlemsresa till Venedigbiennalen

5-9 oktober

En resa till Venedig endast för medlemmar i Röda  Sten Kulturförening. Välkommen att följa med på en fantastisk resa till den 57:e Venedigbiennalen! Monica från medlemsutskottet har satt ihop ett otroligt paket med resa, boende, guidad tur av biennalen och mer. 

Turen kommer att ta oss genom både Giardini della Biennale och Arsenales utställningsområden och vi kommer också att ha möjlighet att göra ett exklusivt besök i biennalpalatset (Ca’ Giustinian).

Det arrangeras även en samtida musikfestival i samband med biennalen och de som vill kan besöka en av konserterna till ett rabatterat pris. 
 

Pris

Priset vi kan erbjuda är 8240 SEK, baserat på minst 20 deltagare. Vid mindre antal kan det tillkomma en prisökning. I priset ingår:

  • Flygresa tur och retur Göteborg-Venedig
  • Privat taxibåtstransfer till och från Venedig flygplats
  • Fyra nätter på 3-stjärnigt hotell i centralt läge eller nära biennalen inklusive en lätt frukost, i dubbelrum
  • 48-timmars inträde till hela Biennalen med guidade visningar
  • Guidad visning av Ca’Giustinian-palatset 
  • En reseledare från konsthallen eller medlemsutskottet som är tillgänglig under det beskrivna rese- och visningsprogrammet (men inte under övriga fria tider)
     

Anmälan senast 15 april

Anmäl dig senast 15 april till monica@monicamazzitelli.net eller till Röda Sten Konsthalls reception, på telefon 031-12 08 16. 

Den 18 april får du den slutgiltiga kostnaden bekräftad. Senast den 25 april betalas handpenning eller flygbiljett (beror på antal deltagare). Eventuella senare bokningar tas allt eftersom.
 

Detaljerat program

Dag 1 – Torsdag 5 oktober
Vi åker från Göteborg torsdag den 5:e oktober på morgonen kl. 9.50 och kommer fram i Venedig kl. 14.10 (vi flyger via Zürich). Vi åker till staden med reserverad transfer och checkar in på det utvalda hotellet. Resten av dagen är fri för att njuta av staden i fred.
 

Dag 2 – Fredag 6 oktober
Vi träffas utanför biennalen och börjar vår guidade visning på Giardini della Biennale. Senare på eftermiddagen är vi igen fria att vandra i staden.
 

Dag 3 – Lördag 7 oktober
Vi träffas utanför biennalen och börjar vår guidade visning på Arsenale. Fri eftermiddag.
 

Dag 4 – Söndag 8 oktober
En helt ledig dag för att kunna besöka andra sevärdheter i staden eller de närliggande öarna.
 

Dag 5 – Måndag 9 oktober
Besök på Palazzo Ca’ Giustinian tidigt på morgonen, så vi hinner äta innan transfer till Venedigs flygplats. Vi reser kl. 14.50 och anländer till Göteborg kl. 18.55.