700x500-visningar1.jpg

GUIDADE VISNINGAR

Följ med på en rundtur i utställningen, tillsammans med någon av våra konstpedagoger.

En visning på Röda Sten konsthall bygger på information om utställningens koncept, konstnärerna och deras verk och länkas samman med konsthistorien så väl som olika dagsaktuella samhällsfrågor och samtidskonsten i ett större perspektiv. Här finns också gott om möjlighet för samtal och frågeställningar inom gruppen. En fördjupad upplevelse för dig som vill veta mer! Vill du boka en gruppvisning? Röda Sten Konsthall anordnar också helhetslösningar för dig och ditt företag. Kontakta oss för mer information.

GUIDADE VISNINGAR 

Curatorn visar utställningen 
Följ med på en fördjupad guidad visning av utställningen med vår curator Mariangela Méndez Prencke. Två av visningarna ges på engelska och en på spanska.

Datum: 
Onsdag 13 juni kl. 18 (engelska)
Onsdag 25 juli kl. 18 (spanska)
Onsdag 15 augusti kl. 18 (engelska)

Allmänna visningar
Lördagar kl. 16-17

Varje lördag kan du följa med en av våra konstpedagoger på en visning i utställningen. En visning tar ca en timme. Ingen föranmälan krävs – det är bara att dyka upp. 

Introduktioner 
Tisdagar-söndagar kl 13 och 16

Varje dag utställningen är öppen kan du hänga med när våra värdar eller konstpedagoger ger en kort introduktion om utställningen. Introduktionen är ca 10 min och ingår i entréavgiften. Ingen föranmälan krävs – det är bara att dyka upp. 

Foto: Hendrik Zeitler