ung-skapande-workshop-graffiti

OM UNG & SKAPANDE

Ung & Skapande är öppet för dig 12-26 år som vill skapa, är intresserad av konst och vill träffa likasinnade!

I Ung & Skapandes grupper och workshops får du arbeta med egna projekt och prova olika tekniker, material och idéer. Du utgår från din egen nivå och du behöver inga förkunskaper. Ung & Skapande riktar sig till dig som är 12-26 år.

Ung & Skapande har aktiviteter året runt – och allt är alltid gratis!

Följ gärna Ung & Skapande på Facebook och Instagram för att se allt som händer!

Ung & Skapande arbetar ofta ute vid den öppna graffitiväggen Draken som står utanför Röda Sten Konsthall. Det är i dagsläget Göteborgs enda lagliga graffitivägg. Vem som helst får måla där när som helst. Läs mer om graffitiväggen Draken.

 

UNG & SKAPANDE AKTIVITETER


HELGWORKSHOPS

Varje helg kl 12-17

Under helgerna anordnar Ung & Skapande workshops med olika teman och tekniker! Vi börjar både lördagen och söndagen med en genomgång kl 13 och avslutar ca kl 16. Samma workshop ges båda dagarna. Du behöver inte föranmäla dig - det är bara att komma!

Läs mer om Helgworkshops
 

GRAFTTITISDAG

Tisdagar kl 17.30-20

En mötesplats för dig mellan 12-26 år som är intresserad av gatukonst, graffiti eller konst i allmänhet. Vid fint väder är vi oftast vid Draken. Det är bra med kläder som tål färg eftersom vi ofta använder sprayfärg. Vi bjuder på fika vid varje tillfälle. Du behöver inte anmäla dig i förväg – det är bara att komma!

Läs mer om Graffititisdag
 

Onsdagsgruppen

Onsdagar kl 17.30-20

Onsdagsgruppen träffas en gång i veckan. Här får du massor av inspiration och möjlighet att träffa likasinnade. Vi provar olika tekniker, teman och att uttrycka idéer och tankar genom konst. Du kan jobba med ett eget projekt eller göra något tillsammans med andra. Det går bra att börja när som helst under terminen. Vi bjuder på fika vid varje tillfälle! Du anmäler dig i förväg till Pernilla på pl@rodastenkonsthall.se.

Läs mer om Onsdagsgruppen

 

KONTAKT & FRÅGOR

Björn Westerlund 
E-mail: bw@rodastenkonsthall.se
Telefon: 031-120846

Ung & Skapande riktar sig till dig som är mellan 12-26 år. För de som är yngre har vi Konstlabbet och för de som är äldre har vi olika typer av program.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot större grupper från exempelvis skolor under Ung & Skapandes aktiviteter. Detta på grund av att vi har begränsat utrymme. Hör gärna av dig till Sara på sl@rodastenkonsthall.se eller 031-12 08 46 så kan vi diskutera andra lösningar. 

Läs mer om att besöka Röda Sten Konsthall med skolklasser.