hemsida-700x500-3.jpg

2018.02.14 - 2018.02.14

Gratis visning av utställningarna Inre jord och Diorama

Är du student och nyfiken på vårutställningen?

Fullbokat! Det går endast att skriva upp sig på reservlista till visningen 

 
Följ med på en visning av Röda Sten Konsthalls två nyöppnade utställningar, Inre jord av Delcy Morelos, från Colombia, och Diorama av den samisk-finska konstnärsduon Annika Dahlsten och Markku Laakso. Båda utställningarna ställer frågor om samhörighet och vad det betyder att tillhöra - och inte tillhöra - en plats eller en kultur. Konstnärerna arbetar med olika uttryckssätt, gemensamt är att de berör flerkulturell identitet från ett ursprungsfolks- och minoritetsperspektiv. 
 
Om man vill kan man stanna kvar efter visningen för samtal i Röda Sten Restaurang. Visningen görs speciellt för studenter och hålls på engelska
 
När: onsdag 14/2 kl. 17-18
Var: Röda Sten Konsthall, Röda Sten 1. Vi samlas vid receptionen. 
Pris: Gratisaktivitet
Anmälan: skicka ett mail och anmäl dig till es@rodastenkonsthall.se senast 12/2 (Fullbokat! Endast reservlista)
Tillgänglighet: Röda Sten Konsthall är tillgänglighetsanpassat i dörrar, toaletter och hiss. För mer information om husets tillgänglighet, vänligen läs här.

Denna visning är en del av Student Göteborg. Student Göteborg finns till för att göra det lättare för nya studenter på Chalmers och Göteborgs universitet att lära känna varandra och upptäcka allt staden har att erbjuda. Från den årliga välkomstkvällen till läsårets slut arrangeras mängder av roliga, intressanta och oftast kostnadsfria aktiviteter. Syftet är att få studenterna att känna sig välkomna i staden men också att attrahera fler att välja Göteborg som studieort. Student Göteborg är ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Chalmers, Göteborgs Förenade Studentkårer och Näringslivsgruppen på Göteborg & Co. För mer information besök studentgoteborg.com.